Friday 21 November 2008

16. Novembris.

Svētdiena, 16. Novembris.

Šī Svētā diena bija zīmīga ar to, ka tā vien šķita, ka no malu malām kopā nāk ļaudis, it kā būtu kādi svētki. Kaut arī tas ir neliels pārspīlējums, taču zāle tiešām šķita krietni pilnāka kā pēdējā laikā bija ierasts. Ja precīzi, tad pēc bērnu došanās uz Svētdien's skolu zālē palika 45 pieaugušie. Pēdējās svētdienās šis skaitlis bija ap 30.
Šī bija trešā svētdiena, kad Sāra sludināja no Jozua grāmatas. Šoreiz tas bija daudziem zināmais stāsts par Jērikas ieņemšanu un viss kas ap to saistīts, ieskaitot arī cilvēku bieži uzdoto jautājumu par to, kāpēc Dievs Vecajā derībā ir tik nežēlīgs.

* * *

This was third Sunday when Sarah preached from book of Joshua. This time it was well known story of Israelites conquering Jericho. She also touched a difficult subject many times asked by people 'why God in Old Testament is such a violent?'




1 comment:

Henrik Andersen said...

Have only just seen these new postings - my plan was to leave a comment about now that I have an ipod it would be nice with something to listen to, but you beat me to it! Thanks, looking forward to listening to this next time I am doing my part of the cleaning :-)